Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
infoblokk

Green Travel

E-mail: utazas@n-plusz.hu Infóvonal: +36 70 2929-571

Hajóút kereső

  •  
  •  

Sportút kereső

Általános Szerződési Feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jelen szabályzat (továbbiakban: Szabályzat, Felhasználási feltételek) jogilag kötelező érvényű megállapodás (továbbiakban: Szerződés) az N+ 2005 Korlátolt Feleősségű Társaság (Eng. szám: U-000670, Székhely: 6720 Szeged, Vércse u.2.) (továbbiakban: Üzemeltető), mint az általa működtetett http://www.n-plusz.hu URL alatt elérhető weboldal üzemeltetője és a weboldal, valamint a weboldalon nyújtott szolgáltatás (továbbiakban együttesen: Szolgáltatás) felhasználója (t.ovábbiakban: Felhasználó) között, melynek betartása mindkét fél kötelessége.

A Szolgáltatás keretében működő tartalomra (pl. foglalási rendszerre, ajánlatokra) a következő Felhasználási feltételek vonatkoznak. Üzemeltető szerződött partnerei szolgáltatásait (utazások, szállások, stb.) teszi közzé a portálon, közvetít a Felhasználó és a szerződött partnerek (pl. utazásszervezők) között. Az Üzemeltető nem vállal semmilyen szavatosságot vagy garanciát a Szolgáltatás működtetése tekintetében. Az Üzemeltető kötelezettségeit az általa közzétett és forgalmazott utazások vonatkozásában kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg, ezeket a szerződéseket semmilyen, a Szolgáltatás oldalain elérhetővé tett tartalom (pl. információ, katalógus adat, részletezés) nem befolyásolja. Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy a Szolgáltatás keretében nyújtott tartalom pontos és teljes körű legyen, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. Az Üzemeltető bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a Szolgáltatás oldalain található tartalmat. Üzemeltető ingyenesen bocsátja használatra a Szolgáltatást, valamint a Szolgáltatás oldalain található tartalmat, nem tehető felelőssé a Szolgáltatás oldalain elhelyezett információk használatából, végrehajtásából, valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. Üzemeltető minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét. A Szolgáltatás oldalain közzétett tartalom előfordulhat, hogy esetenként pontatlannak, elavultnak bizonyul, például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak, vagy megváltozott áron kínálja az utazást a szervező. Az Üzemeltető természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalon közölt információk aktuálisak, pontosak, egyértelműek legyenek, de semmilyen felelősséget nem vállal értük. Üzemeltető fenntartja a jogot a feltárt hibák figyelmeztetés nélküli javítására. A Szolgáltatás üzemeltetéséért felelős szoftver, design, a megjelenített tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdona, csak a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatából eredő formában használható fel, egyéb felhasználáshoz az Üzemeltető előzetes hozzájárulása szükséges.

Az Üzemeltető a portálon elhelyezett külső oldalakra mutató linkek, bannerek által lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltatás harmadik személyek, valamint az Üzemeltető jogai sérelme nélkül, jelen szabályzatban felsorolt feltételek betartásával használható. A Szolgáltatás keretében elérhető tartalom semmilyen formában nem módosítható, nem használható fel az Üzemeltető előzetes beleegyezése nélkül. Nem megengedett olyan alkalmazás vagy megoldás használata, amely a Szolgáltatás zavartalan működését, üzemeltetését befolyásolhatja. A Felhasználók személyes adatait a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatából eredő marketing és más céloktól eltérően nem szabad felhasználni.

Az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a Szolgáltatás kezdő lapján a Foglalási Információk menüpont alatt. Az online foglalással kapcsolatos információk megismerése a Felhasználó felelőssége, ennek elmulasztásából eredő károkért az Üzemeltető felelősséggel nem tartozik. Az Üzemeltető a Szolgáltatás keretein belül közzétett, megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést.

Az utazási szerződés az utas (Felhasználó) és az utazásszervező (Szerződött Partner) között a foglalásra küldött/adott visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. Az Üzemeltető ügyfélszolgálati irodájában minden szerződött partnerének nyomtatott katalógusa (esetlegesen ezek katalógusjavítása) megtalálható. Nyitvatartási időben az értékesítők teljes körű tájékoztatást adnak személyesen a kiválasztott utazásról, valamint átadnak a kiválasztott szervezőiroda katalógusából 1 példányt, vagy annak az utazásra vonatkozó részének másolatát. A személyes tájékoztatás elmulasztásából eredő károkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget! A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező (Szerződött Partner) utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e az Üzemeltető utazási irodájába. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek (Szerződött Partnernek) az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. 

még töltünk